Tommy Virgo The Virgo Show

Tommy Virgo

Deejays … Zoals de naam doet vermoeden is Tommy Virgo the host van The Virgo Show. In 2021 werd hem aangeboden om een dance programma te produceren en presenteren op Radio RTV Focus 1. De eerste aflevering was op de eerste donderdag van November in 2021. Zijn doel: een breed scala aan dance muziek draaien op de radio voor een zo breed mogelijk publiek. Al snel waren gast djs welkom om mee te doen. Bij The Virgo Show hoor je rustige dance muziek zoals Deep House maar ook harde stijlen zoals Hardcore en Tekno. Check hier alle Shows.

DJ Alias_J Special Guest The Virgo Show

Alias_J

Jon’s unieke en melodisch geladen sonische identiteit heeft hem door de jaren heen vaak in clubruimtes over de hele wereld gebracht. Shows in San Francisco, Chicago, New York, Los Angeles, Miami, Amsterdam, Londen, Warschau, Moskou & St. Petersburg zijn belangrijke hoogtepunten; begrijpelijkerwijs heeft dit hem in staat gesteld om samen te spelen met enkele van de grootste namen in de industrie – Sasha, John Digweed, Lee Burridge, Moby, James Zabiela, Dubfire, Richie Hawtin… 

dallic The Virgo show gast dj producer

Dallic

Dallic is the new alias of musician/producer Diederick van Loo from The Netherlands. 
The sound of Dallic can be described as melodic house music with a psychedelic twist. That’s why Dallic is a combination of the word ‘psychedelic’ and his real name. His debut single Focus Shift entered the Spotify Viral 50 Charts and has over 3 million streams. His music is supported by Hardwell, Brooks, Sander van Doorn and Lost Frequencies.

DJ Neil Chin The Virgo Show

Neil Chin

Neil’s blootstelling aan housemuziek stamt uit zijn tienerjaren toen hij naar raves in de San Francisco Bay Area begon. Hij kreeg meteen bewondering voor de underground clubcultuur. In 2000 begon hij met DJ’en op podia in de Bay Area, en kort daarna begon hij zijn carrière als producer. Neil heeft uitgebracht op vele  muzieklabels over de hele wereld, waaronder Induction Muzic, Bassment Tapes, Rhythm Vibes en In It Together Records om er maar een paar te noemen. In 2020 richtte hij zijn eigen label op met de titel Listeners Room Records. 

Audio Assault Kabelbreuk The Virgo Show

Audio Assault

DJ Audio Assault is een Drum & Bass dj uit Zwolle en richt zich voornamelijk op de harde Drum & Bass sound. Zijn Neurofunk slash Crossbreeds sets slopen alles en iedereen met karakteristieke harde snare drums en scheurende Bass sounds. “Alles moet kapot”. Bjørn Tensen is zijn echte naam en hij is oprichter van Kabelbreuk Events. Wij kennen hem en zijn vrienden van o.a. Eureka, Veldtrip, Jacks Music Bar, Into The Summer Festival, livestreams, feesten in Friesland etc. Wij noemen hem de Ambassadeur van de Zwolse Drum and Bass scene.

DJ Morriz bij The Virgo Show

MoRRíZZ

MoRRíZZ is zijn hele leven al actief in de muziekbranche; als gitarist in diverse bands gespeeld, waaronder heavy metal en top 40 muziek.In 2000 kwam hij in aanraking met Dance en ontwikkelde al snel een voorliefde voor Progressive en Techno. Na de aanschaf van platenspelers is MoRRíZZ begonnen met het mixen van vinyl. Geïnspireerd door helden als John Digweed, Sasha, Guy J, Hernan Cattaneo en diverse Techno helden is er inmiddels een stijl ontstaan van een mix van Progressive en Techno.

UNDER_SCORE The Virgo Show

UNDER_SCORE

Deze dj en producer heeft een breed muzikaal palet en zijn dj-sets zijn altijd energiek en herkenbaar. Hij heeft muziek uitgebracht onder veel bekende labels, zoals Rejected, Toolroom, Simma Black, Food Music en Subjekt, het techhouse label van Armada. Fijne ‘collabs’ met Roni Size en de aan Defected Records verbonden Low Steppa. Met optredens op het Awakenings Festival, Elrow, Thuishaven, Elysium in Kuala Lumpur en Jungle Experience in Thailand heeft hij zichzelf inmiddels uitstekend neergezet als professionele dj.

DRK drum and bass the virgo show

D.R.K.

Ik ben Dylan (D.R.K.) een dj oorspronkelijk uit Zuid-Afrika, ik ben 10 jaar geleden verhuisd naar Nederland en draai ook al ruim 11 jaar plaatjes. Ik heb op stages gestaan zoals P60, De Melkweg en Paradiso. Ik heb het podium gedeeld met o.a. Oringal Sin van Ram Records, The Prototypes, DJ Nympho, Nelver en meer. Ik ben nog niet zolang geleden begonnen met het produceren van mijn eigen werk. Ik heb inmiddels 2 releases op spotify maar ik ben nog op zoek naar mijn fullest potential.

HULS

HULS

HULS is een opkomende artiest die bekend staat om zijn veelzijdige muziekstijlen, waaronder Psy-trance, tekno en electro. HULS heeft de focus liggen op de onbekendere substijlen en labels. Tegenwoordig werkt HULS ook aan een live act die in 2024 te zien zal zijn in zwolle, in deze act zal zijn liefde voor analoge tonen naar voren komen.

Hou zijn mixcloud in de gaten voor zijn laatste sets en volg hem op instagram voor underground feesten in en rond Zwolle.

Propulsive The Virgo Show

Propulsive

Propulsive is a DJ & producer from The Netherlands. With a rich history in electronic music, he received support from the likes of Sam Feldt, Martin Garrix, Ferry Corsten and many more. Propulsive’s official debut ‘Wanna Stay’ made some serious waves and got worldwide support by DJ’s like Tiësto. With over a decade of production and on-stage experience, the talented DJ/producer Ronald Pater can put his creative hand to different styles and therefore is loved on both radio and the dance floor. Producing music and performing is who he is and what he lives for.

Shogun Tactics Hardcore The Virgo Show

Shogun Tactics

DJ Shogun Tactics Is voornamelijk te vinden op de events van Kabel breuk in Jack’s Music Bar. Hier draait hij Drum & Bass en Crossbreed maar voordat hij zich bezig hield met Drum & Bass was hij veel in de weer met Hardcore draaien, samen met zijn compagnon van Shaolinskillz. De laatste jaren is hier ook freestyle bijgekomen. Dit is een combinatie van Early Hardcore, Early Hardstyle, Tekstyle en alles ongeveer op dit tempo. Verwacht in de set van morgenavond… een variatie van deze stijlen met veel old school sound.

WATtz live the virgo show industrial techno

WAT.t.z.

Al bij het horen van tracks van Dj Rush (Get on Up) en The Advent & Industrialyzer verkocht hij zijn ziel. Gebrandmerkt door de wanklanken en verloren van de herrie, vond hij zijn weg niet meer terug. Verdwaald op menig vies beuk feest en aftandse after party’s, besloot hij 5 jaar geleden deze vergeten hobby weer nieuw leven in te blazen. Dit keer geïnspireerd door acts zoals Scalameriya, Tommy Four Seven en Paula Temple. Met zijn voorliefde voor vagevuur achtige melodieën, neemt hij jou mee naar zijn eigen persoonlijke veldslag.

Bob Holtkamp The Virgo Show

Bob Holtkamp

Bob Holtkamp is een Zwolse DJ en producer die vooral (tech)house/ Techno draait en maakt. In 2013 zette hij de eerste stappen richting de muziek industrie en toen ging het hard: Hij won Kunstbende Overijssel en de Zwolle editie van de Dancetour DJ Knock Out. Dit resulteerde al snel in meerdere mooie boekingen, zo stond hij op Experience Outdoor (Raalte), Dancetour (Zwolle), DEEP (Zwolle) en verschillence andere festivals, Poppodia en dance evenementen. De sound van Bob is te omschrijven als Deep & Funky

dj nathaly nikita special guest

Nathaly Nikita

Nathalie Broekhuijsen (Nathaly Nikita) is afkomstig uit Apeldoorn en is inmiddels serieus bezig met haar carrière als DJ/Producer. Ze heeft al een EP release op haar naam staan onder Creationz Black, een sub label van Creationz Records: Naam van de EP: World of Harmony. Ook heeft ze een single uitgebracht, “Payback”. Tijdens covid is ze actief geweest met livestreams voor verschillende radio platforms. Ze heeft nog wel de mogelijkheid gehad om in diverse clubs te performen zoals: Club YOLO, Club John Doe en de Lunar Bar tijdens het Amsterdam Dance Event.

Shaolin Skillz The Virgo Show

Shaolin Skillz

Shaolin skillz is een Hardcore duo dat bestaat uit Albert Meijer en Michael Koning. Voor dat ze besloten samen Hardcore te draaien waren ze al een tijdje bevriend en hebben samen veel feesten bezocht. Op de terug weg van één die feesten kwam de beslissing om de samenwerking aan te gaan en hun krachten te bundelen. Het enthousiasme voor Hardcore willen ze vertalen naar hun sets met een afwisselende sound die bestaat uit Mainstream, Industrial en Frenchcore.

DJ Mishel dutch te gast-bij The Virgo Show

Mishel Dutch

Geboren in de 70’s, opgegroeid in de 80’s en raved in de 90’s. Eind jaren 80 en begin jaren 90 begon de ontdekkingsreis naar nieuwe import muziek. Na enkele jaren van vinyl verzamelen en het experimenteren met draaitafels is Mishel Dutch via een residentie van underground radio in het circuit beland. Met eigen platenzaak en vinyl distributie is de dance scene niet meer uit zijn leven weg te denken. Met tal van eigen producties, remixen en optredens heeft hij inmiddels een aardige staat van dienst. Met zo’n 35 optredens per jaar variërend van funk tot house draait Mishel Dutch nog aardig mee.

grito dj techno set The Virgo Show

GRITO

Shout Schipper a.k.a. GRITO was bij ons te gast in The Virgo Show. We ontmoetten hem geregeld in de Zwolse dance scene. Zoals bijvoorbeeld Eureka op Assendorperplein maar ook in Jack’s Music Bar waar hij een keer back to back draaide met Di Martinio. Ze draaiden echt een mooie set en zo kwamen we op het idee om Shout uit te nodigen om een mixje te doen voor The Virgo Show. Mensen die geinteresseerd zijn in zijn groovy techno performances kunnen Raperravers in de gaten houden want daar staat hij op de line up. Support GRITO door naar zijn socials te gaan via de links 👇🏻

Orion drum and bass the virgo show

Orion

ORION is een upcoming drum and bass dj uit Zwolle. Hij draait regelmatig voor Kabelbreuk Events in Jacks Music Bar, Hedon Zwolle maar ook in de Neushoorn in Leeuwarden. Hij draaide ook in Eureka op het Assendorperplein in Zwolle waar we elkaar voor het eerst hebben leren kennen. Ook stond hij geprogrammeerd voor de DNB stage op Into The Summer Festival en in 2022 was hij te gast bij The Virgo Show bij Radio en TV Focus 1 in Zwolle.

Krakov Di Martinio B2B DJ SET

Krakov b2b Di Martinio

14 jaar geleden, ontdekten 2 kanpe dat ze gedeelde interesses hadden… muziek. Ze trokken samen op en de vriendschap was een feit. Er volgde een jarenlange muzikale reis voor de 2. Joeri Kraake bewoog zich onder zijn alter ego Krakov over het pad van de drum en bass, terwijl Martin Lips a.k.a. de Di Martinio zijn voorkeur vond in de techno. Gestaag steeg de haargrens en daalde hun banksaldo tot ongekende diepte. Tot nu! Het belooft een bruisende DJ set te worden, een gouden stempel op een jarenlange reis, en verzilvering van al hun muzikale escapades over de afgelopen jaren.

Jasons Hank at the virgo show

Jason Hank

Hi, my name is János Schenk, I also go by my stage name Jason Hank. For the last five years I’ve been performing industrial techno. My main direction involves Techno and Hard-techno with 135-140 bpm. To this day, I’ve had a pleasure and honor to perform with great artists such as Ritzi Lee, A.Paul, CHICH, Insolate, David Moleon, Teo Harounda, Ben Long, Gotshell, and many more. I performed in Netherlands: Amsterdam, Den Haag as well as in Hungary: Budapest, Belgium, Germany. Resident dj at one of the techno clubs in Den Haag.

DJ gecko PSY The Virgo Show

Gecko

DJ Gecko is een pure Psy Trance dj uit Zwolle. Hij is van Full-On en Forest teruggegaan naar Progressive Psy en Full-On met een beetje Dark Psy. Zijn eerste optredens deed hij voor Psychedelic Adventure in Eureka Zwolle. Later in samenwerkin met Connected Events. Daarna draaide hij voor Psychedlic Zwolle op geheime feestjes zoals Secret Garden. Tussen de covid 19 lockdowns door draaide hij ook nog in Groningen voor Groninger Underground Productions. 

DJ A DOOR bij The Virgo Show

a Door

De naam a Door is ontstaan doordat hij veel verschillende stijlen en genres beheerst. In elke kamer zit een deur met daarachter een andere sfeer. Hij leidt zijn publiek door al deze deuren. Zijn voorliefde voor diepe, warme, zwoele, hypnotiserende groove-achtige stukjes van zijn emoties en fantasieën neemt zijn publiek mee op een reis vol klank en beats waarin hij hoopt dat ze in extase worden gebracht en verrast. aDoor wil je leven verrijken door je steeds meer te geven.